Çulev: Akuzat ndaj meje janë politike

22:55 | 11 Qershor 2020

Në intervistë për “Sitel”, Ministri Teknik i Brendshëm Naqe Çulev deklaroi se akuzat e qeverisë dhe partisë në pushtet se ai është fajtor për rritjen drastike të numrit të të infektuarve me COVID-19 në vend, i vlerëson si akuza politike në prag të zgjedhjeve parlamentare.

“Të gjitha vendimet dhe rregulloret e miratuara nga Qeveria, pavarësisht nga fakti që dikur kisha një mendim të ndryshëm dhe theksova vështirësi të caktuara në zbatimin e vendimeve të caktuara në terren, në Ministrinë e Brendshme, përmes Byrosë së Sigurisë Publike, në baza ditore kemi bërë koordinata dhe maksimalisht ne mbrojtëm për zbatimin e tyre më efektiv. Duhet të them që Ministria e Brendshme në këtë periudhë është shumë e ngarkuar, kemi obligime të shumta, kemi kapacitete të kufizuara”, tha Çulev.

Ai theksoi se Ministria e Brendshme po merrej me rastet e shkeljes së orës policore.

Lajmet më të lexuara