Tri arsye se pse atij i pëlqen pozicioni i kaubojit

01:30 | 30 Gusht 2017

Pozicioni i kaubojit është ndër pozicionet më të mira të seksit, pasi që meshkujt mund të penetrojnë më thellë, ndërsa femrat e kanë në kontroll të gjithë aktin.

Por, përveç se ky pozicion është i mahnitshëm për femrat, edhe meshkujt e shijojnë këtë pozicion për arsye të shumta, transmeton Telegrafi.

Ndër këto arsye janë:

Ai vetëm shtrihet dhe relaksohet

Kur ju jeni përmbi, ai ka shumë pak përgjegjësi, gjë e cila e bën këtë pozicion më të përsosurin kur ai është i lodhur.

Prandaj, nëse ai është paksa i dehur apo i lodhur pas punës, shtiruni si infermierie seksi dhe kujdesuni për të. Sigurohuni që i ka shtrirë këmbët dhe kënaquni që të dy.

E shijon pamjen pa u përpjekur fare

Në pozitën e misionarit, ai nuk mundet ta shijojë pamjen e trupit tuaj, por, në pozicionin e kaubojit ai e shijon tërë trupin tuaj pa u përpjekur fare.

Ritmin mund ta vendosni edhe nëse ai ju ngrehë…

Nëse ai është mjaftueshëm i fortë, ai mund t’ju kapë në kofshë apo ije dhe ju mund të bëni balet seksi. Ai e pëlqen këtë, ju e pëlqeni, dhe çdo njëri e shijon seksin!

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara