Si ndryshon marrëdhënia e çifteve pas një viti lidhje

15:35 | 8 Mars 2019

Në filim të një marrëdhënie njerëzit janë të turpshëm dhe përpiqen të duken perfeksionistë. Për shembull shumë vajza nuk duan që t’i shikojnë të dashurit pa grim dhe mundohen që të duken bukur gjatë gjithë kohës. Mirëpo, kjo situatë nuk vazhdon përgjithmonë. Një vit pas lidhjes, çdo gjë ndryshon. Bright Side na tregon disa situate komike se si ndryshon marrëdhënia me kalimin e kohës.

Oreksi i saj nuk është aq modest

Muaj i parë i marrëdhënies: Do doja një sallat pa salcë të lutem dhe një gotë ujë.

Pas një viti: Duke ngrënë me të dashurin ia merr ushqimin.

Nuk vonoheni një jetë për t’u bërë gati

Ajo nuk pretendon që është delikate më

Muajin e parë: Është shumë e vështirë për t’u hapur

Pas një viti ja çfarë ndodh

Mund të jesh vetvetja

Kthehu pas, jam e turpshme

Pas një viti, gjërat ndryshojnë

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara