Pse një burrë nuk e braktis gruan për dashnoren

00:00 | 2 Mars 2021

Ajo “gruaja tjetër” është dënuar të vuajë. Ajo e kalon një pjesë të jetës së saj në pritje të një personi që mund të mos vijë kurrë.

Një psikologe e marrëdhënieve ka theksuar se ajo shpesh pranon email nga gratë që kërkojë këshilla pasi janë të lidhura me një burrë të martuar, transmeton portal arbresh.info

Të gjitha këto “gra të tjera” janë të pakënaqura sepse i dashuri i tyre nuk dëshiron të largohet nga gruaja e tij, por ato dëshirojnë që ai të marrë disa përgjegjësi.

Nëse e gjeni veten në një marrëdhënie si kjo, është e natyrshme të pyesni veten nëse ai do ta lërë gruan e tij për ju. Por çfarë mund ta bëjë një burrë të largohet nga familja e tij dhe të shkojë dashnorja?

Më poshtë gjendi arsyet se pse ai nuk largohet dot nga gruaja.

Ai tashmë ka gjithçka që i nevojitet

Pse duhet të braktis ai gruan dhe fëmijët? Shkon shumë mirë me ju pa ndonjë detyrë dhe përgjegjësi. Dhe pastaj ai vjen në shtëpi dhe luan me fëmijët. Kjo është një situatë ideale për të. Ai ka një grua që gatuan për të, pastron dhe rrit fëmijët e tij. Ai gjithashtu ka një dashnore që kujdeset për të në një mënyrë që i mungon në shtëpi. Ai ka dy gra të dashura dhe të gjitha nevojat e tij i plotësohen. Jeta është e bukur për të.

Divorci është i dhimbshëm dhe i kushtueshëm

Merrni parasysh pasojat e divorcit. Marrëveshjet me avokatët, grindjet, fëmijët e shqetësuar, stresi financiar dhe shumë probleme të tjera. Pse mendoni se ai duhet të detyrojë veten dhe familjen e tij të kalojë nëpër gjëra të panevojshme>

Nëse ai do të donte të linte gruan e tij, ai do ta kishte bërë tashmë atë

Nëse ai do të të donte më shumë se çdo gjë në botë, ai, pavarësisht nga vështirësitë në divorc dhe pavarësisht fëmijëve, tashmë do të linte gjithçka dhe do të vinte te ti. Nëse ai do të donte ashtu si ju dëshironi, ai do të linte familjen e tij. Mendoni për këtë. Ai nuk e la gruan e tij sepse thjesht nuk dëshiron ta bëjë atë.

Kjo është një e vërtetë e dhimbshme dhe ky është një realitet që nuk kërkon shumë arsye tjera./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara