Kot e keni provuar, pika G nuk ekziston

00:36 | 1 Mars 2018

Ky lajm mund të vijë si lehtësim për burrat, por ndoshta jo edhe për gratë.

Pika G,  pika që kërkojnë meshkujt te femrat mund të mos ekzistojë, thonë shkencëtarët, transmeton portali arbresh.info

Pika G thuhet se është një zonë e vogël e trupit femëror ku është i përqendruar sistemi nervos, me aftësinë për të ofruar kënaqësi intensive.

Megjithatë, studiuesit kanë dështuar të gjejnë ndonjë dëshmi fizike të ekzistencës së saj në studimin e fundit.

Dr. Nathan Hoag, që udhëhoqi studimin në Melburne, Australi, ka theksuar se “pika G mund të mos ekzistojë”.

Ai pretndoi se çdo ndjesi e këndshme e përjetuar që stimulon zonën intime ndodh për shkak të afërsisë së saj me klitorisin.

Megjithatë, jo të gjithë janë pajtuar me këtë studim.

Rebecca Dakin, e njohur si eksperte për seksologjinë, ka theksuar se pika G ekziston dhe këtë e ‘dinë të gjitha gratë’./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale