Kirurgia 90- vjeçare që refuzon të dal në pension

22:11 | 16 Nëntor 2017

Kirugia më e vjetër në botë vazhdon të punojë në Rusi.

Edhe pse 90- vjeçare, ajo vazhdon të kryejë punën e saj dhe gjatë tërë karrierës së saj, ajo ka bërë rreth 10 mijë operacione, transmeton portali arbresh.info

Alla Ilyinichna Levushkina, ka vite që punon si kirurge dhe akoma vazhdon të bëjë punën e saj me zell.

“Të jesh mjek nuk është thjesht një profesion, por është një stil jete”, tha ajo, kur u pyet se pse refuzon të dal në pension.

“Nëse unë pushoj së punuari, kush do të kryejë operacionet?”, ka shtuar ajo./arbresh.info/

3cb8d1f100000578-4180646-the_patient_said_of_alla_pictured_she_palpitated_me_with_her_fir-a-18_1485967233735 3cb8f81500000578-4180646-never_too_experienced_to_get_stuck_into_the_little_jobs_the_supe-a-6_1485967232800 3cb9a8be00000578-4180646-in_the_medical_staff_room_at_the_hospital_she_is_still_the_life_-a-15_1485967233571 3cb92c0b00000578-4180646-alla_ilyinichna_levushkina_pictured_sitting_in_the_centre_will_t-a-10_1485967233163 3cb92c2700000578-4180646-alla_slipping_into_her_surgical_scrubs_with_the_help_of_a_collea-a-7_1485967232832 3cb92cbd00000578-4180646-the_tiny_surgeon_who_is_only_150cm_4ft_9in_tall_has_a_step_to_he-a-11_1485967233176 3cb92da900000578-4180646-surrounded_by_her_surgical_colleagues_and_working_on_a_patient_i-a-3_1485967232741 3cb98c1800000578-4180646-alla_describes_herself_as_a_race_horse_because_she_gets_a_hit_of-a-13_1485967233570 3cb99ce300000578-4180646-she_constantly_has_to_battle_with_patients_who_feel_uneasy_about-a-14_1485967233570 3cb99d7b00000578-4180646-the_experienced_physician_scrubs_up_in_a_hair_net_before_going_i-a-4_1485967232791 3cb99fdc00000578-4180646-alla_ilyinichna_levushkina_89_pictured_in_the_operating_theatre_-a-1_1485967232592 3cb9479a00000578-4180646-prepared_and_ready_alla_is_ready_to_perform_one_of_her_four_oper-a-2_1485967232672 3cb9555500000578-4180646-despite_her_age_she_has_an_extremely_steady_hand_and_she_shows_n-a-2_1485994577832

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara