Grimi ideal për sy të bukur (FOTO)

16:15 | 5 Mars 2015

Sytë njihen si pasqyra e shpirtit. Kujdesi që ne duhet të kushtojmë ndaj tyre është dhe ajo që do të na ndihmojë për ta nxjerrë sa më shum në pah bukurinë dhe veçantinë që ato i karakterizon.

Duke qenë se grimi i syve është një rutinë për të gjitha femrat dhe jo të gjitha mund të realizojnë një grim profesional. Në foto janë dhënë disa ide se si ju mund të bëni grimin ideal për sytë tuaj./albeu

Shpërndaje në rrjete sociale