6 mënyra për të përmirësuar jetën tuaj seksuale

01:12 | 22 Janar 2021

Çelësi i një marrëdhenië të mirë është lidhja emocionale. Seksi i mirë në të vërtetë është lidhja me veten dhe partnerin tuaj.

Nuk ka të bëjë me imitimin e romaneve ose krahasimin e vetvetes me të gjithë të tjerët, por me besimin që keni ndaj vetes dhe partnerit, transmeton portal arbresh.info

Se cilat 6 mënyrat, lexoni më poshtë:

Mos prisni seks përfekt

Sapo fjala “perfekt” të futet në fjalorin tuaj, ju me siguri e dini që jeni duke u përpjekur të arrini një rezultat që imponohet nga jashtë.

Mos kërkoni seks të shkëlqyeshëm për orgazmë

Përsëri, posa të filloni të përqendroheni në sasi ose të arrini orgazëm, atëherë kaloni në një mendim që ju inkurajon të lejoni që standardet e njerëzve të tjerë të përcaktojnë se si e interpretoni përvojën tuaj.

Zgjeroni përkufizimin për seksin

Seksi është puthje, prekje, të fjeturit pranë parnerit lakurit dhe shikimi në sy, transmeton portali arbresh.info

Lidhu me seksualitetin dhe vitalitetin tënd

Nuk është detyra e partnerit tuaj të ndezë një zjarr në ju ose të zgjojë dëshirën tuaj, është puna jote sepse seksi ndodh natyrshëm, kur dy flakë së bashku krijojnë një zjarr më të madh, të cilin nuk mund ta krijojnë individualisht.

Mësoni të kujdeseni për trupin tuaj me dashuri

Hormonet, modelet e gjumit dhe dieta jonë mund të ketë një ndikim të fortë në dëshirën seksuale ose mungesën e saj.

Më e rëndësishmja, mbani një lidhje dashurie me partnerin tuaj

Kur besimi dhe ndjenja e sigurisë shtrëngohen, atëherë edhe trupi “mbyllet” (kur bëhet fjalë për seksin). Një jetë e kënaqshme seksuale kërkon që ne të jemi të prekshëm në çdo fushë të personalitetit tonë ,fizikisht, emocionalisht, njohës, shpirtërisht./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara