10 gjërat ku meshkujt janë më të mirë se femrat

22:30 | 7 Maj 2019

Është interesante të zbulohen fakte rreth debatit i cili nuk përfundon kurrë – femrat apo meshkujt, kush i bën më mirë gjërat!

Derisa në disa gjëra femrat janë më të mira, as meshkujve nuk iu mungojnë të mirat, kjo është lista e gjërave që meshkujt i bëjnë më mirë se femrat

Burrat e kuptojnë më mirë se seksi dhe dashuria janë të ndryshme

Janë më të fuqishëm

Njohin më shumë nga mjetet dhe teknika

Kanë zgjidhje të orientuara

Kanë marrëdhënie më pak të komplikuara

Ankesat në gjininë e kundërt janë vizuele

Kanë njohuri më shumë në elektronikë dhe programim

Shpenzojnë më pak kohë duke u kujdesur për veten kur dalin

Kujdesi për fëmijët është më i lehtë për ta

Janë më të qëndrueshëm në mendimet e tyre

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara