Winston futet ilegalisht në tregun e Kosovës

Është importues dhe distributor ekskluziv i produkteve për territorin e Kosovës “Japan Tobacco International”. Kompania “Prima Tobacco L.L.C.” veç produkteve tjera në tregun e Kosovës sjell edhe së paku  pesë brende të cigareve. Portali arbresh.info ka mësuar se kjo kompani është zënë duke sjellë në Kosovë një sasi të  brendit “Winston” të padeklaruar duke shfrytëzuar … Continue reading Winston futet ilegalisht në tregun e Kosovës