Voton Memli Krasniqi: Demokracia do të jetë fituesi më i madh i zgjedhjeve

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovë, Memli Krasniqi ka votuar sot në zgjedhjet lokale që po mbahen në Kosovë. Ai është parë në vendvotim së bashku me bashkëshorten e tij. Pas votimit, Krasniqi tha se, zgjedhjet lokale para së gjithave janë zgjedhje për qytetarët dhe jo për politikanë, prandaj shpresoj që demokracia do të jetë … Continue reading Voton Memli Krasniqi: Demokracia do të jetë fituesi më i madh i zgjedhjeve