Vitia për vaksinën AstraZeneca: Deri më tani nuk ka pasur efekte anësore tek asnjë i vaksinuar në Kosovë

19:13 | 8 Prill 2021

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, gjatë një konference për media ka bërë të ditur se deri më tani të vaksinuarit në Kosovë nuk kanë pasur asnjë efekt anësor,

Vitia tha se ekipa emergjente nuk ka pasur raste të ankesave nga personat të cilët janë vaksinuar.

“Te të gjithë qytetarët dhe personeli shëndetësor, vaksina nuk ka pasur asnjë efekt anësor apo efekt të padëshirueshëm që do të mobilizonte epiken mjekësore emergjente. Ata kanë pasur më së paku punë, që është lajm i mirë pasi vaksina deri më tani te askush nuk ka pasur efekte anësore”, theksoi Vitia gjatë konferencën për medie në Qendrën e Vaksinimit, në sallën “1 Tetori”.

Lajmet më të lexuara