Google ADS

U mbajt aktiviteti ”Ecim me policinë” në Ferizaj

14:52 | 22 Mars 2023

Policia Rajonale në Ferizaj ka zhvilluar sot aktivitetin “Ecim me policinë”.

Ky aktivitet u realizua në bashkëpunim me Sektorin e Rinisë nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e komunës së Ferizajt, OJQ-në ”Kuvendi i të rinjve të Ferizajt”

” Ecim me policinë” i cili u mbajt sot nga ora 10:00, ku ecja së bashku me policinë filloi nga stacioni i policisë në Ferizaj e deri te Parku i Lirisë, ku u zhvilluan disa aktivitete nga të rinjtë./arbresh.info/Shpërndaje në rrjete sociale