Totaj për rritjen e tatimit në pronë: Vështirë të kuptohet, e pamundur të arsyetohet

18:24 | 24 Janar 2023

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, e ka vlerësuar vendimin për rritjen e çmimit të tatimit në pronë nga Qeveria si të pakuptueshëm dhe të paarsyeshëm.

Në një postim në Facebook, Totaj ka shkruar se përderisa punëtorët e sektorit publik ende nuk kanë informacione për pagën e tyre, tatimin në pronë e kanë të dyfishuar, përcjell arbresh.info.

Në fund, i pari i Prizrenit theksoi se ky vendim do të ketë pasoja serioze.

Shpërndaje në rrjete sociale