Sveçla në Kuvendin e Shqipërisë: Është koha më shumë se kurrë që hapat tanë të jenë një

11:28 | 27 Nëntor 2022

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka folur në foltoren e Kuvendit të Shqipërisë, përderisa po mbahet mbledhja e përbashkët e dy parlamenteve, duke thënë se është koha më shume së kurrë që hapat mes dy shteteve të jenë një.

“Pëvoja jonë si shqiptarë nuk ka qenë e qetë, ne nuk përjetuam periudha të gjata e të qeta të ndërtimit të shtetit tonë. Ne pësuam më shumë se kushdo, por përpjekjet dhe sakrificat nuk u ndalën deri sa e çliruam edhe Kosovën”, tha Sveçla.

“Ne vepruam si një popull, edhe pse në troje të ndara, dhe sot ne kemi realizuar një shtetim të madh të shqiptarëve”.

“Ashtu siç po i shtojmë e thellojmë marrëveshjet e bashkëveprimit mes nesh, tani është koha më shumë se kurrë që hapat tanë të jenë njo, që mbërrithja jonë drejt qëllimit të jetë sa më e shpejtë”

 

Shpërndaje në rrjete sociale