Sot shqyrtohet projektligji i buxhetit të Kosovës për vitin 2018

08:32 | 22 Nëntor 2017

Komisioni për Buxhet dhe Financa i Kuvendit Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Mbledhja do të fillojë në orën 11.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara