Shqyrtohet projektligji për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit

07:00 | 8 Dhjetor 2021

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura me dt. 19.7 dhe 26.7.2021;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-036 për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit, me raport të propozim – amendamenteve të Komisionit funksional për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes;
4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme, me raport amandamente të Komisionit funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti;
5. Shqyrtimi i Projektligjin nr.08/L-021 për tregti me jashtë, me raport amendamente të Komisionit Funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti për;
6. Të ndryshme.

Vendi: N225 Koha: 10:00

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara