Shasha i quan shqetësuese dhe qesharake disa nga propozimet në amendamentet e Parlamentit Europian

Drejtori i institutit EPIK, Demush Shasha, ka komentuar amandamentet e propozuara për rezolutën e sotme të Parlamentit Evropian duke i quajtur qëndrime nga ato serioze deri tek ato qesharake. Ai ka thënë se lajmi i mirë është se këto zëra janë pakicë ekstreme në Parlamentin Evropian, shkruan arbresh.info. Shasha ka veçuar disa nga pikat: Në … Continue reading Shasha i quan shqetësuese dhe qesharake disa nga propozimet në amendamentet e Parlamentit Europian