Google ADS

Serbët nisin ndërtime ilegale afër vendit arkeologjik në Ulpianë, që konsiderohet si më i rëndësishmi në Kosovë

16:13 | 6 Mars 2021

Parku i parë dhe i vetëm arkeologjik në Kosovë, i quajtur ‘Ulpiana’, është themeluar në vitin 2016 dhe gjendet vetëm 12 kilometra larg Prishtinës.

Serbët kanë filluar ndërtime ilegale pak metra më larg nga parku arkeologjik në Ulpianë, që konsiderohet si më i rëndësishmi në Kosovë./arbresh.info/