“Rusia nuk do të pranojë që Kosova të bëhet anëtare e OKB-së”

12:40 | 4 Korrik 2018

Rusia kurrë nuk do ta pranojë Kosovën si shtet të pavarur apo të bëhet anëtar e Organizatës së Kombeve të Bashkuara, raportojnë mediat serbe.

Kështu është shprehur, Ministri i Inovacionit dhe Zhvillimit Teknologjik Nenad Popoviç.

Sipas tij, Rusia do të mbështesë çdo kompromis mbi Kosovën që i përshtatet Serbisë, e që bazohet në Rezolutën 1244 dhe Kushtetutën e Serbisë./arbëresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale