Raporti i Prokurorit, ndalohen gjashtë persona të dyshuar gjatë 24 orëve të fundit

10:42 | 11 Janar 2021

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar gjashtë persona të dyshuar dhe është paraqitur një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një personi të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ndaluar dy persona të dyshuar. Me aktvendim të prokurorit të shtetit, të pandehurit janë dërguar në ndalim 48 orësh.

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një person në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka paraqitur një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një personi.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar dy persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar një person të dyshuar.