Qeveria me Komision për zgjedhjen e kryetarit dhe katër anëtarëve të Bordit të OShP-së

10:47 | 12 Janar 2022

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.

Në këtë  mbledhje është  marrë vendim për emërimin e Komisionit përzgjedhës për rekomandimin e kandidatëve për kryetar dhe katër anëtarë të Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OShP).

Komisioni do të përbëhet nga: Alban Nevzati, Leonita Shabani, Isuf Zema, Armend Spahiu dhe Imer Shevelli./arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara