Protestohet sot në Prishtinë kundër rritjes së çmimit të qirasë në lokale

07:46 | 1 Shkurt 2023

Qiramarrësit, punëtorët e lokaleve dhe qytetarë të tjerë sot do të protestojnë kundër rritjes së çmimit të qirasë nëpër lokale.

Kjo protestë është planifikuar të fillojë rreth orës 09:00 të mëngjesit dhe mbahet para komunës së vjetër të Prishtinës./arbresh.info