Prokuroria e Shtetit njofton opinionin për procesin e zgjedhjeve

15:01 | 23 Shkurt 2021

Koordinatorja Nacionale për Zgjedhje, Laura Pula, njofton opinionin se Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës dhe prokuroritë themelore, janë duke i ndërmarrë të gjitha veprimet hetimore për të gjitha rastet që kanë të bëjnë me procesin zgjedhor.

“Për shkak të rëndësisë së hetimeve, konfidencialitetit të procedurës informatat që kemi në dispozicion aktualisht nuk mund ti ndajmë me publikun ngase mund të dëmtohen hetimet”, ka thënë Laura Pula, transmeton Arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara