Google ADS

Prokurori i shtetit njofton se në 24 orët e fundit janë ngritur 56 aktakuza

11:57 | 18 Tetor 2021

Në raportin e të prokurorit të Shtetit thuhet se janë ngritur 56 aktakuza, kundër 70 personave për vepra të ndryshme.

“Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 56 aktakuza kundër 70 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë, 12 persona, si dhe është bërë 1 kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 1 personi.

Gjithashtu, prokurori i shtetit ka bërë 1 kërkesë për sekuestrim të përkohshëm të sendeve, të cilat janë përdorur për të kryer veprat penale “Keqpërdorim i pozites apo autoritetit zyrtar “, nga neni 414, par.2 i KPRK-së dhe “Ushtrimi i ndikimit “, nga neni  424, par.2” /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale