Policitë rajonale diskutojnë migrimin ilegal

14:26 | 2 Mars 2015

Nesër në Beograd do të mbahet një takim ndërmjet drejtorëve të policive nga Gjermania, Hungaria dhe Serbia.

Në këte takim do të marrë pjesë edhe drejtori i Policisë së Kosovës.

Lajmin e ka bërë të ditur ministri i punëve të brendshme në qeverinë e Kosovës, Skënder Hyseni, derisa ka raportuar në Komisionin për Integrime Evropiane.

Hyseni ka njoftuar se ky takim do të trajtojë çështjen e migrimit ilegal.(Rel)

Shpërndaje në rrjete sociale