Policia gjobit 541 qytetarë që nuk patën maska e nuk respektuan ligjin anti-Covid

10:30 | 3 Dhjetor 2020

Që në fund të gushtit Kosova është bërë me ligjin për parandalimin dhe përhapjen e Covid-19 në vendin tonë, ligj ky i cili në vete ka edhe sanksione për ata që nuk respektojnë nenet brenda tij.

Pikërisht për mos respektim të këtyre masave, Policia, është e obliguar që jap dënime, në formën e gjobave.

Ndërsa përmes raportit 24 orësh, PK-ja njofton se janë shqiptuar gjithsej 541 gjoba.