Parregullsitë e evidentuara gjatë votimit| Këto janë arsyet pse 494 vendvotimeve po rinumërohen

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po fillon procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, raporton Arbresh.info. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Arsyet e rinumërimit të këtyre vendvotimeve mund të kategorizohen në katër grupe kryesore: Gjatë procesimit të formularëve të rezultateve të subjekteve politike dhe … Continue reading Parregullsitë e evidentuara gjatë votimit| Këto janë arsyet pse 494 vendvotimeve po rinumërohen