Osmani: Qeverinë ta formojë VV e LDK, PDK shkon në opozitë

16:46 | 29 Korrik 2017

Deputetja e LDK’së, Vjosa Osmani, ka thënë se misioni i Vetëvendosjes dhe LDK’së është nxjerrja e PDK’së në opozitë. Për këtë arsye, ajo ka thënë se Qeveria do të formohet nga VV e LDK pasi herën e parë të dështojë PAN’i.

Deputetja e zgjedhur e LDK-së, Vjosa Osmani thotë se Qeverinë duhet ta formojnë Vetëvendosja dhe LDK-ja, pasi që koalicioni PAN, sipas saj, të dështojë në përpjekjen e parë.

“Ka vullnet të mirë tek të dyja palët që të arrihet një marrëveshje për bashkëqeverisje, duke supozuar që koalicioni PAN do të dështojë t’i ketë numrat e nevojshëm për formimin e Qeverisë dhe ne besojmë që ata do të dështojnë dhe së dyti, kemi edhe një mision që na bashkon, pra që PDK-në ta lëmë në opozitë”, ka thënë Osmani, për REL

 

Lajmet më të lexuara