Osmani: Forca jonë do të jetë kudo ku rrezikohen interesat tona dhe të aleatëve tanë

Në ceremoninë e rekrutimit të 180 rekrutëve të rinj në kazermën e FSK-së, “Skënderbeu”, në Ferizaj, Komandanti Suprem i Forcës së Sigurisë së Kosovës, presidentja Vjosa Osmani, iu drejtua atyre me  lëvdata duke i uruar në rrugëtimin që ata kanë marr. “Të dashur familjarë që sot krenoheni me të arriturat e bijve dhe bijave tua. … Continue reading Osmani: Forca jonë do të jetë kudo ku rrezikohen interesat tona dhe të aleatëve tanë