Orari më i ri i ndërprerjeve të energjisë elektrike

16:47 | 17 Maj 2018

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës.
Komunikata e plotë:

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.05.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetau, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: do të bëhet ndarja e urave 10 kV.

2.

Më 19.05.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 10:00-10:30 si dhe 17:00-17:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimin e shkarkuesve me konzollë dhe energjizimi i komplet linjës tokësore të tensionit të mesëm.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.05.2018 në Ferizaj III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ylli Kabllore (Kodi: 40042001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Regjep Bislimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes rele.

2.

Më 21.05.2018 në Ferizaj III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 21.05.2018 në Ferizaj III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodimja e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerci dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 21.05.2018 në Ferizaj III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 15:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava dhe Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 8:00 – 8:30 si dhe nga ora 12:00-12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqa, Paloji, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12m.

5.

Më 22.05.2018 në TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqa, Paloji, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12m.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.05.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti II (Kodi: 82000004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 21.05.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qendra teknike (Kodi: 82000005) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Sylejamn Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.499 Mustafë Ibishi, rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.510 Bujar Thaqi, rr.Sheh Hilmi Maliqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.517 Afrim Bajraktari, rr.519 Kullat Binjake, rr.520 Halit Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.532 Bekim Isma,rr.559 Isuf Berisha dhe rr. M.Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 21.05.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV 18 Nentori (Kodi: 82000006) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plastika- AV ” SH.P.K.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 18.05.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 8:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Evitim i prishjes.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.05.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e kabllove te reja që të mos pengojnë LP ekzistues.

2.

Më 19.05.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellci i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: punimet në projekte për shtrirje të përçuesit.

3.

Më 19.05.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardania II (Kodi: 51000004) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi. Te billepoja, Dardanija 2, Dardanija1, Dardanija7 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.05.2018 në TS 110/10 kV Peja-2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave të kalbura.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.05.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/rrym-537535/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara