OPS-UDS fiton zgjedhjet studentore në UP

22:16 | 21 Qershor 2020

Opinioni i Pavarur Studentor “OPS” dhe Unioni Demokratik Studentor “UDS” fitoi bindshëm në zgjedhjet studentore të Universitetit të Prishtinës, të mbajtura sot.

OPS-UDS mori 5.000 vota, derisa shkruajnë:

Ne zotohemi se do t’i përmbahemi plaformës sonë dhe do të jemi zëri i studentëve në UP. Studentë, faleminderit 5.000 herë për besimin tuaj!

Lajmet më të lexuara