Njoftimi i Komunës së Suharekës me shumë gabime gjuhësore

12:17 | 19 Shtator 2017

Një letër me pak tekst që ka shkruar drejtoria për Planifikim, Zhvillim, Bujqësi dhe Pylltari e komunës së Suharekës janë më shumë se 30 gabime gjuhësore.

Kjo komunë përmes një letre njofton fermerët e interesuar për mbjelljen e fidanëve.

Por në pak rreshta ka jashtëzakonisht shumë gabime gjuhësore.

Munogojnë ë-jat, pikat dhe presjet janë në vend të gabueshëm, dhe krejt në fund edhe datat vendosen gabim.

Mund ta shihni më poshtë letrën me gabime:,

21769925_10159349515955301_964604346_n

Shpërndaje në rrjete sociale