Një muaj paraburgim pasi ushtroi dhunë fizike ndaj gruas së tij

14:43 | 22 Korrik 2021

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar një muaj paraburgim ndaj të pandehurit A.H., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale lëndimi i lehtë trupor dhe veprën penale dhuna në familje.

Në njoftimin e Gjykatës thuhet se i pandehuri ka përdorur dhunë ndaj gruas së tij.

“Me datë 20 korrik, në orët e mëngjesit në Prizren, në shtëpinë e tij familjare me dashje përdor forcën ndaj të dëmtuarës – bashkëshortes së tij, në atë mënyrë që pas disa mosmarrëveshjeve paraprake bashkëshortore, i pandehuri e pështynë në fytyrë duke i thënë fjalët “pse nuk po lajmërohesh me kohë” dhe në ato momente e kapë viktimën dhunshëm dhe e rrëzon për toke, dhe duke e mbajtur e godet me grushte në pjesën e kokës dhe të qafës, si dhe e tërheqë për flokësh, kështu duke i shkaktuar lëndim të lehtë trupor”

“Gjithashtu i pandehur A.H., me dashje kryen dhunën dhe keqtrajtimin fizik e psikologjik ndaj të dëmtuarve – vajzave të tij, ashtu që të njëjtat shohin babanë e tyre duke ushtruar dhunë fizike ndaj nënës, të dëmtuarat fillojnë të qajnë dhe në ato momente i pandehuri i sulmon të njëjtat duke i goditur me shuplaka fytyrës, me ç’ rast tek të dëmtuarat shkakton frikë, stres psikologjik, ankth dhe pasiguri”, thuhet në njoftim të Gjykatës.

Lajmet më të lexuara