Ngjarjet e ditës

07:10 | 1 Shkurt 2023

09:00

Ndërmarrja Publike Banesore, qiramarrësit, punëtorët e lokaleve dhe qytetarë të tjerë protestojnë për rritjen e çmimit të qirasë për lokalet në Prishtinë.  (Komuna e vjetër e Prishtinës)

 

09:30

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, formon grupin punues për hartimin e planit të punës së komisionit për vitin 2023. (Kuvendi i Kosovës, salla N302)

 

11:00

Zyra Kombëtare e Auditimit mban konferencë për medie. (ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit, Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Krasniqi, 210).

 

11:30

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, formon grupin punues për hartimin e planit të punës së komisionit për vitin 2023. (Kuvendi i Kosovës, salla N302)

 

12:00

Vazhdon seanca plenare me pikat e papërfunduara nga viti i kaluar. Në rend dite janë 29 pika të papërfunduara. (Salla plenare)

Shpërndaje në rrjete sociale