Nagavci sot bënë prezantimin e Udhërrëfyesit për financimin e Institucioneve Publike të Arsimit të Lartë

07:58 | 25 Nëntor 2022

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit do të bëj prezantimin e Udhërrëfyesit të financimit të bazuar në performancë të Institucioneve Publike të Arsimit të Lartë.

Ky Udhërrëfyes u zhvillua në bashkëpunim të ngushtë midis MAShTI-t dhe Ministrisë Federale Austriake të Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit, me mbështetjen e HERAS Plus.

Takimi mbahet sot, në hotel “Sirius”, në ora 9:45, thuhet në njoftim./arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale