“Let’s Do It” shpall vullnetarët e dalluar të vitit 2020

15:54 | 5 Dhjetor 2020

Organizata Let’s Do It, gjatë ditës së sotme ka shpallur vullnetarët e dalluar të vitit 2020.

Vullnetarët e vitit 2020, të shpallur nga organizata Let’s Do It janë: Miranda Veseli, Ridvan Tahiri, Mihana Goga Bekteshi, Endrit Januzaj, Valbona Mazreku, Agron Murseli, Arjeta Maka, Burim Qarri dhe Albert Mulaj

Në njoftimin e Let’s Do It Kosova thuhet se ata kërkojnë nga institucionet përgjegjëse që puna e vullnetarëve të njihet edhe me ligj.

Lajmet më të lexuara