LDK-ja lëshon seancën

11:57 | 19 Prill 2022

Pas disa moskuptimeve në mes të mazhorancës dhe opozitës në lidhje me votimin e mocionit të komisionit hetimorë, shefi i grupit parlamentar të LDK-së Arben Gashi tha se LDK-ja nuk do të votojë asnjë nga pikat e rendit të ditës të parapara të mbahen sot dhe me këtë rast e lëshon sallën.

“Meqenëse opozitës i’u mohua një e drejtë kushtetuse që është mbikëqyrja e parlamentare punës së institucioneve grupi parlamentar i LDK-së deri në formimin e komisionit hetimor parlamentar nuk do të merr pjesë në asnjë votim”, tha ai./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale