Kurti për vrasjen e gruas shtatzënë në QKUK: E papranueshme dhe e padurueshme

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar në lidhje me vrasjen e gruas shtatzënë në QKUK sot. Në një postim në Facebook, Kurti tha se ai që e bëri këtë vrasje është një vrasës mizor dhe gruaja humbi jetën aty ku duhet të shërohen njerëzit, si dhe u vra një grua që po sillte në … Continue reading Kurti për vrasjen e gruas shtatzënë në QKUK: E papranueshme dhe e padurueshme