Kryeziu: Votat për Adrijana Hodzic, delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjaket

Drejtori Ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kryeziu thotë se votat për Adrijana Hodzic deligjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët. “Nëse i lexojmë votat e subjekteve politike Boshnjake nder vitet zgjedhore, shohim trend te rritjes apo dhe mbetjes se votave ne te njëjtat përmasa, prej zgjedhjeve te vitit 2014 e deri ne zgjedhjet e vitit 2019, ka … Continue reading Kryeziu: Votat për Adrijana Hodzic, delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjaket