Konfiskohen mbi 500 litra tretës në Ferizaj

18:22 | 2 Qershor 2023

Dogana e Kosovës ka informuar sot se janë konfiskuar 568 litra tretës/nitro në regjionin e Ferizajt.

Kontrollet janë kryer në dy lokacione.

“Tërë sasia është konfiskuar si dhe nga personave përgjegjës është inicuar procedura kundërvajtëse.”, është bërë e ditur në komunikatë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme