Komuna e Prishtinës ndihmon fermerët me 400 mijë euro

20:38 | 12 Dhjetor 2020

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka bërë të ditur se përmes Drejtorisë së Bujqësisë ka ndarë ndihmë në vlerë prej 400,000€ për 152 fermerë të kësaj komune.

Kjo ndihmë erdhi për t’i mbështetur ata për humbjet e shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore gjatë këtij viti.

Postimi i plotë pa ndërhyrje:

Përveç pasojave nga pandemia #covid19, këtë vit fermerët kanë pësuar dëme edhe nga të reshurat dhe erërat e forta. Andaj, përmes Drejtorisë së Bujqësisë kemi ndarë ndihmë në vlerë prej 400,000€ për 152 fermerë të Komunës së Prishtinës për të i mbështetur për humbjet e shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore gjatë këtij viti.

Përvec pasojave nga pandemia #covid19, këtë vit fermerët kanë pësuar dëme edhe nga të rreshurat dhe erërat e forta….

Posted by Shpend Ahmeti on Saturday, December 12, 2020

Lajmet më të lexuara