KEDS njofton për punime në rrjet, në këto zona do të ketë ndërprerje të energjisë

16:43 | 17 Gusht 2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujësjellësi – Kuzmin (Kodi 10012009) prej orës 11:00 – 12:00.

Vendet: Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hekurudha (Kodi: 15018013) prej orës 12:00 – 13:00

Vendet: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Ushqimit të Kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 13:00 – 14:00

Vendet: Fabrika e ushqimit të kafshëve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mulliri (Kodi: 10012012) prej orës 14:00 – 15:00

Vendet: Mulliri Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadicë (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Revizion i daljes.

6.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

7.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Furnizimi nga Kosova A pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej 00:15 deri në ora 00:30.

Vendet: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcë, Lupçi i Poshtem, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepencin, Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë, Shkabaj, Mazgiti- një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci, Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica, NSH Monting, Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena Restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, RTK Bakshi, Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Furnizimi i Nënstacioneve 35[kV] Mazgit nga LP 35[kV] Prishtina 1.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008 ) prej ores 10:00 – 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi I shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Tërstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhorani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (kodi: 54000001) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

NS 35/10 kV Peja II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10 kV nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga NS 10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kçiqi (Kodi: 70000102) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Vendosja ndarësit në degëzim të Zasellës-Cerrnushës.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrrimi i papuçes në dalje të trafos Vërmica I.

19.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Mujo Ulqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Qyteza Pejton- Gjykata Kushtetuese.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Komoran Kryqi i Madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 – 17:00

Vendet: TS Komoran Kryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

Nga NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehen nga ora 09:00-19:00 këto nënstacione:

NS 10/04kV Te Seferovit (Kodi: 16100002011)

NS 10/04kV Te Koperativa Bujqësore (Kodi: 16100002012)

NS 10/04kV Te Feronikli 1 i Poshtëm (Kodi: 16100002005)

NS 10/04kV Te Feronikli 2 i Epërm (Kodi: 16100002006)

NS 10/04kV Çikatovë e Vetër te Miniera-Morinët (Kodi: 16100002133)

NS 10/04kV Çikatovë e Vjetër- Morinët RT 2015 (Kodi: 16100002252)

NS 10/04kV Deponia e Mbeturinave (Kodi: 16100002266)

NS 10/04kV Lagjja Bajraktari (Kodi: 16100002228)

NS 10/04kV Drenas te Qorovit (Kodi: 16100002219)

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit trë mesëm në projektin investiv Ferronikeli 1 i Poshtëm dhe Ferronikeli 2 i Epërm.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaji I do të ndërprehet:

NS 10/04kV E.Duraku – I ( MBTS) (Kodi: 40040002004) nga ora 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ahmet Kaqiku, një pjesë e rr. Emin Duraku, afër Xhamise së Madhe dhe Kishës Ortodokse.

Arsyeja: Bartja e kabllove të tensionit të ulët nga trafostacioni i vjetër në trafostacionin e ri.

2.

NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/04kV T.S.Azmani (Kodi: 40042017031) nga ora 09:00 – 13:00

NS 10/04kV TS ” Ndërtesa ” (Afër K.të Pensionistëve) (Kodi: 40042017026) nga 09:00 – 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Epopeja e Jezercit, një pjesë e rr.Krasniqi, një pjesë e rr. Ramadan Rexhepi.

Arsyeja: Punimi i kokave dhe energjizimi i kabllove të reja.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajmet më të lexuara