Kadrijaj ka kërkuar që të burgosurit e Kumanovës të mbajnë burgun në Kosovës

12:58 | 8 Qershor 2023

Deputetja e AAK-së, Time Kadrijaj ka kërkuar që të burgosurit e Kumanovës të mbajnë burgun në Kosovës.

Në seancën e Kuvendit të Kosovës deputetja ka thënë se të burgosurit e Kumanovës kanë kërkuar që burgun ta mbajnë në Kosovë e jo në Maqedoninë e Veriut, raporton Arbresh.info.

Të burgosurit e Kumanovës po kërkojnë që burgun ta mbajnë këtu në Kosovë, e jo atje ku janë në Maqedoninë e Veriut. Do të ishte mirë që kërkesa e tyre të merret parasysh dhe atyre t’u bëhet një zgjidhje, meqë edhe janë qytetarë, shtetas të Republikës së Kosovës./Arbresh.info/

Të ngjashme