IKSHPK: Ta mundim koronavirusin me kujdes e jo me frikë

08:49 | 21 Mars 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka vazhduar thirrjet për kujdes, pasi duke iu përmbajtur rekomandimeve të këtij institute mund të parandalohet sëmundja.

Rekomandimet:

PA SHTRËNGIM DUARSH!

PA PËRQAFIME!

QËNDRONI NË DISTANCË NGA NJËRI TJETRI SË PAKU 2 METRA LARG!

LANI DUART SA MË SHPESH ME UJË E SAPUN!

AJROSNI SHTËPINË DHE MBANI HIGJIENĒN PERSONALE DHE HIGJIENËN E SHTËPISË!

KUR TESHTINI, MBULONI GOJËN ME GROPËZËN E BËRRYLIT APO ME FACULETË!

TË MOSHUARIT DHE PERSONAT ME SËMUNDJE KRONIKE TË QËNDROJNË NË SHTËPI!.

 

Lajmet më të lexuara