Gërmimet për të pagjetur në Serbi, pa rezultat (VIDEO)

20:38 | 23 Qershor 2017

Nisën në nëntor të 2015-ës, e vazhduan edhe më 2016 dhe gjysmën e vitit 2017.

Por tek tani u dha lajmi se pas gjithë këtyre gërmimeve në Kizhevak të Serbisë, nuk u gjet asnjë mbetje mortore.

Në Komisionin Qeveritar Kosovar për Persona të Zhdukur, thonë se ishte Prokuroria Speciale e Serbisë, ajo që e përcaktoi si varrezë masive atë lokacion miniere, bazuar mbi informacionet dhe dëshmitarët e saj.

Për më shumë, ndiqni kronikën ne linkun poshte:

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara