Fëmija 3 vjeç rrahet brutalisht e ngrehet zvarrë në një çerdhe shtetërore në Fushë Kosovë

Një fëmijë i moshës tre vjeç është rrahur fizikisht nga edukatoret e një çerdhe në Fushë Kosovë. Fatos Geci, njëherit edhe familjari i fëmijës, thotë se nipi i tij ka pësuar trauma psikike, dhe ka kërkuar nga organet e drejtësisë të merren me këtë rast. Postimi i plotë: Të nderuar media dhe prindër! Dua të … Continue reading Fëmija 3 vjeç rrahet brutalisht e ngrehet zvarrë në një çerdhe shtetërore në Fushë Kosovë