Çka do të ndodhë sot në Kosovë

07:08 | 9 Shtator 2021

10:00
Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Prizrenit thërret mbledhjen e V (pestë) të rregullt për vitin 2021. (Salla për mbledhjet e Kuvendit në Shtëpinë e Bardhë)

11:00
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KQZ-së)

11:00
Kryetarët e shoqatave sindikale të punëtorëve teknik, të sigurimit fizik të Spitaleve, QMF-ve takohen për të marr vendim për veprimet e mëtutjeshme sindikale për mosdhënien nga 60 euro sikurse mjekëve dhe infermierëve. (Hotel “Grand”, Prishtinë.

11:00
Mbahet ceremonia e lansimit të partneritetit ndërmjet Universitetit të Prishtinës Bashkimit Evropian dhe UNICEF-it, përmes projektit “Përmirësimi i qasjes në Shërbimet e Shëndetit Mendor dhe Psikosocial për fëmijët dhe familjet dhe vlerësimi i ekosistemit digjital për mësim të vazhdueshëm online”. (Oborri i Rektoratit të UP-së)

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara