Arratiset një person nga burgu i Smrekonicës

21:31 | 1 Dhjetor 2022

Është arratisur një i burgosur nga burgu i Smrekonicës.

Kështu ka njoftuar Shërbimi Korrektues i Kosovës, ku bëjnë të ditur se i dënuari A.H, gjatë numërimit të të burgosurve në orën 19:00, është vërejtur se mungon në këtë qendër korrektuese.

Sipas SHKK-së, A.H ishte i dënuar me tre vjet burg, për veprat penale: vjedhje e rëndë dhe vjedhje.

Shpërndaje në rrjete sociale