Apel për ndihmë për shërimin e 18-vjeçarit nga Prishtina

22:37 | 19 Tetor 2021

Arlind Gashi 18 vjeçar, nga Prishtina ka nevojë për ndihmë.Arlindi vuan nga kanceri dhe për operimin e tij nevojiten 48.000.00 mijë euro.
Familja e Arlindit kërkon ndihmë.

Kjo është llogari ku mund ta ndihmoni Arlindin: Iban: XK05 1501001021747492

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara